Op 6 juni ben ik aanwezig op de kunstwandeling in Wakkerzeel. Je kan me terugvinden in de Pastorij. Kom gerust een kijkje nemen! 

Meer info over het evenement:

https://www.facebook.com/events/759196984700358?ref=newsfeed&locale=nl_NL

Beleef een onvergetelijke artistieke dag tijdens de Kunstwandeling in het pittoreske Wakkerzeel. Op zondag 6 juni stap je van kunstwerk naar kunstwerk tijdens een uitgestippelde route van vijf kilometer. Onderweg maak je kennis met de kunstenaar, zijn of haar werk en de omgeving waarin het tot stand kwam.
Kunst kent vele vormen. Ook in Wakkerzeel. Tijdens de wandeling ontmoet je schilders en beeldhouwers, muzikanten en fotografen. Je komt ook juwelensierkunst, poëzie, keramiek en creatieve tussendoortjes tegen. Die variatie maakt dit evenement uniek. De talrijke kunstenaars willen elk op hun manier, al dan niet professioneel, kunst dichter bij de mensen brengen. Dankzij hen is de Kunstwandeling door de jaren heen uitgegroeid tot een bekend evenement.
Kunst is ook geen objectief gegeven. Iedereen beleeft het anders. Kom kijken wat het met jou doet op zondag 6 juni tussen 11 en 18 uur. Het vertrekpunt is de kerk van Wakkerzeel.
De Kunstwandeling wordt coronaproof georganiseerd door K.A.D.E. “Kunst aan de Einder”. De bezoekers worden gevraagd zich aan de coronamaatregelen en richtlijnen van de organisatie te houden.