Project omschrijving

Ik Wens Te Bestellen.

Knabstrupper Grey

Deze kopjes/kommetjes zijn gemaakt uit grijze steengoedklei. Deze klei wordt geglazuurd en op een temperatuur van 1230°c gebakken. Door deze hoge temperatuur wordt de klei sterk en duurzaam. Hierdoor is de keramiek ook vaatwasbestendig. Het glazuur dat op de keramiek gebruik wordt is voedselveilig.
De Knabstrupper Grey kopjes zijn perfect om koffie uit te drinken. Maar je kan er ook een lekkere chocolademousse of sausjes in serveren.

Eigenschappen

 • Set van 2 stuks.

  Hoogte: 6 cm
  Diameter: 7,5 cm

 • Kleur: Knabstrupper Grey

 • Elk stuk is handgemaakt hierdoor kunnen de vermelde afmetingen licht afwijkend zijn.

  Bestellen kan via mail/contact.

  Voorraad: 1 setje

 • Prijs: 31€/setje (2 kopjes)

Keramiek Gwen Silverans

Al van kindsbeen af ben ik creatief bezig. Na veel uiteenlopende workshops en cursussen ben ik in het pottenbakken gerold. Eerst heb ik enkele jaren keramiek gevolgd aan de academie, daarna ben ik meer specifieke cursussen gaan volgen. Dit doe ik nog steeds om mijn vaardigheden en technieken te verbeteren.

Keramiek Gwen Silverans verkoopt duurzame handgemaakte keramiek. Elk stuk is uniek en heeft zijn eigen identiteit en charme.

Pottenbakken, een ambacht!

Een pot bakken doe je niet van vandaag op morgen, voor elk product heb je tijd en een flinke dosis geduld nodig. Tijdens elke stap in het proces kan er wel iets mislopen. Tijdens het drogen kunnen er barstjes of scheurtjes ontstaan, tijdens het bakken kan de kleur van het glazuur er anders uitkomen dan verwacht, enz. Maar elk stuk wordt met liefde gemaakt.

In de winkel heb je inderdaad direct wat je nodig hebt en heb je geen levertermijn, maar bij mij is elk stuk keramiek met zorg en passie gemaakt.
Als je bij mij een stuk koopt, winkel je niet alleen lokaal, maar heb je ook een handgemaakt ambachtelijk stuk keramiek in huis.