Project omschrijving

Breng Een Handgemaakt Stuk In Uw Interieur.

Ik Wens Te Bestellen.

Cozy Cocoon Gelukswolkjes

De Cozy Cocoon Gelukswolkjes zijn een leuk cadeautje voor elke gelegenheid.

Eigenschappen

 • Small
  Verticaal: 8 cm
  Horizontaal: 14,5 cm

 • Duurzaam

 • De kaartjes en hangertjes zijn verkrijgbaar in roze en blauw.

 • Met de hand geschilderd.

 • Elk stuk is handgemaakt hierdoor kunnen de vermelde afmetingen licht afwijkend zijn.
  Levertermijn van 4 tot 6 weken.

Kleuropties

Cozy Cocoon Gelukswolkje – Wit

Handgemaakte Keramiek Schaal

Keramiek Gwen Silverans

Al van kindsbeen af ben ik creatief bezig. Na veel uiteenlopende workshops en cursussen ben ik in het pottenbakken gerold. Eerst heb ik enkele jaren keramiek gevolgd aan de academie, daarna ben ik meer specifieke cursussen gaan volgen. Dit doe ik nog steeds om mijn vaardigheden en technieken te verbeteren.

Keramiek Gwen Silverans verkoopt duurzame handgemaakte keramiek. Elk stuk is uniek en heeft zijn eigen identiteit en charme.

Pottenbakken, een ambacht!

Een pot bakken doe je niet van vandaag op morgen, voor elk product heb je tijd en een flinke dosis geduld nodig. Tijdens elke stap in het proces kan er wel iets mislopen. Tijdens het drogen kunnen er barstjes of scheurtjes ontstaan, tijdens het bakken kan de kleur van het glazuur er anders uitkomen dan verwacht, enz. Maar elk stuk wordt met liefde gemaakt.

In de winkel heb je inderdaad direct wat je nodig hebt en heb je geen levertermijn, maar bij mij is elk stuk keramiek met zorg en passie gemaakt.
Als je bij mij een stuk koopt, winkel je niet alleen lokaal, maar heb je ook een handgemaakt ambachtelijk stuk keramiek in huis.